Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Останній дзвоник 2019 у Гірській ЗОШ

В останню п’ятницю травня 2019 року в Гірській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшли заходи з нагоди останнього навчального дня – останнього дзвоника. Того дня на лінійці зібрались усі класи, на чолі з вчителями, прийшли батьки учнів, був запрошений голова Гірської сільської ради Роман Дмитрів. А головними на урочистостях – звісно – були цьогорічні випускники. Цього року школу закінчують 12 учнів Гірської ЗОШ.


Традиційними для таких заходів є привітання та нагородження учнів, які впродовж цього навчального року показали гарні результати у навчанні, на олімпіадах, різноманітних конкурсах і не тільки. Директор школи Андрій Гутовський особисто привітав та подякував школярів та їхніх наставників – учителів Гірської ЗОШ. А також подякував представникам Гірської сільської ради, депутатам, виконавчому комітету за постійну підтримку та допомогу школі та педагогічному колективу.


Роман Дмитрів, у своєму зверненні до присутніх, привітав та подякував усім за високі результати в навчанні, особливо вчителям та батькам. Випускникам побажав результативно пройти зовнішнє незалежне оцінювання та продовжити здобувати знання у вищих навчальних закладах.


Насамкінець випускники урочисто передали факел знань 10-класникам, а також по черзі подзвонили в свій останній дзвоник.


А ще були повітряні кульки, виступали першокласники, вміння демонстрували вихованці танцювальних гуртків, провели флешмоб, а також всі – як без цього – фотографувались на згадку.


Від імені Гірської сільської ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету вітаємо всіх учнів та вчителів із закінченням навчального року та бажаємо всім гарно відпочити, щоб і в наступному році учні Гірської загальноосвітньої школи продемонстрували чудові результати в навчанні, на конкурсах та олімпіадах.









































































































































 

Гірська сільська рада

Залишити коментар