Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Відбудеться зустріч із кандидатом у народні депутати Верховної Ради України Сергієм Буніним

16 липня 2019 року в Гірській сільській раді відбудеться зустріч із кандидатом у народні депутати Верховної Ради України по 98 округу Сергієм Буніним. Початок о 10:00.


Про себе Сергій Бунін написав наступне (із соціальних мереж):

"Я, Сергій Бунін – кандидат в народні депутати від партії «Слуга Народу» по округу 98: місто Бориспіль, Бориспільський, Згурівський, Переяслав-Хмельницький, Яготинський райони, частина Броварського району.

Народився на Київщині у сім’ї робітників. Закінчив Київський національний університет імені Т.Г. Шевченка. Маю дві вищі освіти – технічну та гуманітарну. Виховав сина, який працює в IT-галузі. Являюсь представником справжнього українського середнього класу. З 18 років почав працювати машиністом автомобільного крана, потім служив в збройних силах СРСР. У 1991 році під час розпаду Радянського Союзу повернувся зі служби та зрозумів, що життя змінюється. Саме тому вирішив спробувати власні сили у власному підприємстві. У 2015 році став депутатом Київської обласної ради. На сьогодні очолюю Благодійну організацію "Ліга підтримки вітчизняного виробника".

Я йду в парламент, щоб допомогти нашому президенту, зробити Україну нашої мрії. Де стріляють лише салюти на весіллях та днях народження. Де немає оголошення "Робота в Польщі". А в Польщі є оголошення "Робота в Україні". Де недоторканими є Карпатські ліси, а не депутати. Змінимо Україну Разом!"


Гірська сільська рада

Залишити коментар