Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Дякуємо, що дослухались

В п’ятницю 15 лютого цього року, спеціалістом-інспектором з благоустрою Гірської сільської ради Олесею Карпенко на перехрестях вулиць Івана Котляревського – Пушкіна та пров. Європейський – Пушкіна було виявлено розкидане сміття.


Із мешканцями, які живуть поблизу вищевказаних перехресть, була проведена роз’яснювальна робота, а саме: що пакети зі сміттям ЗАБОРОНЕНО складувати на перехрестях вулиць та обабіч доріг. Їх потрібно виставляти біля свого домоволодіння – зранку, в день вивозу відходів.


Дякуємо, всім мешканцям, що дослухались та перестали виставляти пакети зі сміттям у непередбачених місцях.


Нагадуємо, договір на безкоштовний вивіз сміття з КП «Горянин», укладений протягом 2018 року, є чинним і в 2019 році. Всі жителі села Гора мають можливість заключити договір на безкоштовне вивезення твердих побутових відходів із комунальним підприємством за адресою: с. Гора, вул. Центральна, 5. Телефон для довідок: (04595) 3-49-83.


Зробимо наше село чистим разом!


Гірська сільська рада

Залишити коментар
Добрий день! А чи планується прибирання коло зупинки Чубинське з боку нашого села? Там коло громадського туалету вже лежить досить суттєва купа, але прибиральники, яких я щоранку бачу, напевно, її не помічають або вважають не своєю роботою. Окрім того, за зупинкою під зеленим парканом самі прибиральники складають іншу гору з пляшок, скляних і пластикових. Зараз, як сніг зійшов, ходити і це бачити просто огидно☹️
Аліна, дякуємо, що відреагували на повідомлення та звернули увагу на проблему біля зупинки Чубинське. Дана територія не входить у межі села Гора, тому працівники КП Горянин тут не прибирають (інакше була б зовсім інша картинка). Зі свого боку будемо звертатись до відповідальних за прибирання біля зупинки осіб, щоб вони навели тут лад.
Ще раз дякуємо.