Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Перед ЖК «Кантрі Хаус» сталось правопорушення

25 квітня 2019 року на адресу Гірської сільської ради надійшло повідомлення від жителя села Гора Бориспільського району про злив стічних вод із локальних каналізаційних очисних споруд ОК «ЖБК Кантрі-Хаус-2» на поле, яке знаходиться навпроти житлового комплексу по вулиці Центральна.


Спеціаліст-інспектор із благоустрою Гірської сільської ради Карпенко О.Д., виїхала на місце та провела обстеження території, що знаходиться біля ЖК «Кантрі Хаус». Під час огляду було виявлено злив стічних вод на поле, навпроти житлового комплексу, з локальних каналізаційних очисних споруд житлового комплексу, що є порушенням порушення законодавства України. Одразу ж була викликана поліція, представники якої склали протокол про порушення законодавства у сфері благоустрою населених пунктів.


Також направлено листа про дане порушення до державної екологічної інспекції в Київській області.


Гірська сільська рада вдячна небайдужому жителю села за те, що не стоїть осторонь, помічає порушення і розповідає про це.


В свою чергу звертаємось до жителів села Гора: інформуйте в сільську раду про правопорушення, які відбуваються на території нашого села. Також можна надсилати на поштову скриньку сільської ради (silrada_gora@ukr.net) листи з текстовим повідомленням, відео- та фотофіксацію правопорушень та повідомляти про порушення у сфері благоустрою за телефоном (04595)3-65-22.


Зробимо наше село чистим та комфортним разом!

Гірська сільська рада

Залишити коментар