Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

У Горі дорожнє покриття вулиці Бориспільської планують відремонтувати

Завдяки представникам депутатської групи «Солідарність», а саме депутатам Потоцькому В.В. та Чівільдєєвій Я.І. був проведений огляд дорожнього покриття вулиці Бориспільської в селі Гора Бориспільського району Київської області з представниками ТОВ «Науково-проектне бюро». Під час робочої зустрічі депутати та представники бюро домовилися про те, що буде виготовлений робочий проект «Капітальний ремонт покриття проїжджої частини вул. Бориспільська у с. Гора Бориспільського району, від вул. Науки до вул.Лісова (асфальтобетонне покриття)». Проект було виготовлено та він пройшов експертизу.


Щоб пришвидшити процедуру включення робочого проекту капітального ремонту вулиці Бориспільська на розгляд найближчого засідання сесії Гірської сільської ради, депутат Потоцький В.В. 22.05.2019 року надав до сільської ради копію експертного звіту щодо розгляду кошторисної частини проектної документації на вказаний робочий проект.


Оскільки даний проект рішення надійшов за день до сесії та була надана копія експертного звіту (потрібен оригінал), це питання не включили до порядку денного 73 сесії Гірської сільської ради. Питання щодо капітального ремонту покриття проїжджої частини вул. Бориспільська у с. Гора Бориспільського району, від вул. Науки до вул.Лісова (асфальтобетонне покриття) мають розглянути на наступному пленарному засіданні.


Гірська сільська рада

Залишити коментар