Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

У суботу 14 вересня горяни святкували День села.

У суботу 14 вересня горяни святкували День села


Цього року проведення свята було організоване на високому рівні. Вітальні слова представників районної та місцевої влади, концерт, дитячі розваги – лише невелика частина святкової програми.


Урочисто відзначати День села у Горі вже стало доброю традицією. 


Щоб свято було цікавим, насиченим, веселим та надовго всім запам’яталось, до нього заздалегідь наполегливо готувались організатори. Це Альона Іщенко (Роговська) та колектив Гірської сільської ради. Програма святкування була насичена різноманітними заходами.


Свято розпочалось з відкриття дитячої зони. Батути, атракціони, розваги з аніматорами. Кожен охочий міг самостійно на згадку про свято зробити монетку з гербом села. Також працювала зона майстер-класів. Бажаючі могли спробувати зробити виріб з глини на гончарному колі. Поляруш Катя робила аквагрим та розпис хною, а Кушнір Люба навчала плести з паперових трубочок та демонструвала свої роботи. Новим та цікавим для дітей виявився майстер-клас з складання кубика Рубика та різних головоломок. На святі було облаштовано декілька фотозон, які доповнювали святкову атмосферу заходу. Працювала зона харчування з стравами на грилі.


Святкування розпочалась з вокального виступу наших ведучих Іщенко Альони та Сапіцького Олександра. Потім своє село вітали наймолодші жителі, вихованці ДНЗ «Берізка». 


Відзначили жителів, які беруть активну участь у житті села та роблять значний внесок в його розвиток. Сільський голова прозвітував за пророблену роботу за період з вересня 2018 року по вересень 2019 року.


Цьогорічна концертна програма була дуже різноманітною та насиченою. Було представлено багато танцювальних номерів, співали місцеві артисти та запрошені гості. Настоятель Свято-Покровського храму в с.Гора протоієрей Сергій зробив подарунок горянам до Дня села, запросивши переможця шоу «Голос країни» Олександра Клименка. Також горян та гостей свята вітали ансамбль української пісні «Гуляй Душа», український гурт колоритних та завзятих бандуристів «Шпилясті кобзарі», шоу барабанщиків, та запальне фаєр шоу. 

Також, щороку на День села проходить розіграш лотереї. Всі виручені кошти від продажу лотерейних квитків будуть передані Тані Войні.


Сільська рада дякує всім хто долучився до святкування та взяв активну участь в організації: депутатському корпусу, Альоні Іщенко, Андрію Гутовському, Ніні Миколаївні Коваль, Олександру Сапіцькому, Ірині Губаревій, Наталії Шевченко, Людмилі Кожушко, Катерині Поляруш, Любі Кушнір, Яну Скринському, клубу бального танцю «Діамант-Еліт», студії спортивно-бального танцю «L’Sdanсе», гурту Funky Kids, Ані Соколан, Рамілю Мамедову, Apelsin.Net, місцевим господиням, мудрим мамам, бабусям та прабабусям, які вітали гостей українською піснею, Михайлу Яковичу Пензаю, Вадиму Шеремету, працівникам місцевого пожежного депо та КП «Горянин».


Більше фото можна знайти на офіційній сторінці Гірської сільської ради в FB.

Залишити коментар