Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Ведуться роботи по обслуговуванню ТП

Ведуться роботи по обслуговуванню ТП

Ситуація зі станом трансформаторних підстанцій (ТП) в населеному пункті вкрай напружена. За останній місяць відбулось декілька серйозних аварій, через які було знеструмлено значну кількість будинків. ТП виходять з ладу через зношеність електромереж, перевантаження, часто відбуваються замикання, спричинені потраплянням гілок в дроти  та іншими чинниками, що негативно відображається на роботі підстанцій.

Станом на сьогодні частково обстежені всі ТП, які знаходяться на балансі сільської ради, а саме:
- № 1159 – перехрестя вулиць Чубинського – Київської;
- № 971 – вулиця Польова ( біля каналу);
- № 1269 – перехрестя вулиць Мічуріна – Чубинського;
- № 1168 – перехрестя вулиць Чубинського – Вересневої;
- № 1169 – вул. 8-Березня, 54.

З метою попередження та усунення подібних випадків Гірською сільською радою було проголосовано за пряму угоду з КП « Горянин» та виділено кошти на обслуговування вищевказаних ТП у сумі 190 тис.грн..

Для виконання даних робіт в КП «Горянин» на постійну роботу прийнято працівника (електрика), який має всі необхідні допуски до робіт з потужністю 10 000V.

ТП № 1168 вже відремонтовано, а на ТП № 1169 йдуть роботи по реконструкції.

Після проведення повного обстеження даних ТП  щодо проведення ремонтних робіт,,  виконавець надасть висновки  з переліком необхідних робіт, які будуть винесені на розгляд ради.

Повідомляємо власників приватних ТП про можливість заключення угоди на обслуговування ТП, для цього необхідно звернутись в КП « Горянин».


 
Залишити коментар