Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

РОЗПОЧАВСЯ ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП РОБІТ ПО ОБЛАШТУВАННЮ ПІШОХІДНОГО ТРОТУАРУ ПО ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА

РОЗПОЧАВСЯ ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП РОБІТ ПО ОБЛАШТУВАННЮ ПІШОХІДНОГО ТРОТУАРУ ПО ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНА

На останній сесії Гірської сільської ради, 24 січня 2020 року було прийнято рішення про виділення коштів та заключення прямої угоди на будівництво тротуару по вул. Центральна ( з обох сторін від вул. Пушкіна до світлофору).

Через с. Гора щодня проїжджають тисячі автомобілів та вантажівок. Вул. Центральна – це вулиця з найбільшою інтенсивністю руху. Тож створення комфортних та безпечних умов для пішоходів - це надзвичайно важливе завдання для Гірської сільської ради.

Перша черга будівництва тротуару по Центральна розпочалась у 2017 році. Тоді було облаштовано пішохідну частину від вул. Пушкіна до спорткомплексу « Grand Sport» - по лівій стороні вулиці  Центральна та від вул. Покровська до ЖК «Кантрі-Хаус», а також  від вулиці Калинової до світлофору – по правій.

Друга черга бувідництва – 2019р.. Тоді на прохання громадян було облаштувано пішохідну частину по вулиці Центральній праворуч від вул. Пушкіна до вул. Покравська .

04.03.2020 було розпочато роботи по облаштуванню пішохідної частини від світлофора до вул. Пушкіна з обох боків вул. Центральна.

Просимо водіїв бути обачними та вибачаємось за тимчасові незручності.
Залишити коментар