Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

ВІДБУЛАСЬ ПЕРЕВІРКА ВСІХ УСТАНОВ, ПІДПРИЄМСТ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ С.ГОРА

19 березня відбулась перевірка всіх установ, підприємств та організацй, які знаходяться на території с.Гора на на дотримання впроваджених карантинних заходів задля протидії короновірусу

 

Так на своїй сторінці в Фейсбук написав сільський голова Роман Дмитрів»

 

«Вчора я отримав звернення від громадян щодо порушень з боку деяких місцевих підприємців. Сьогодні мною був надісланий лист на ім’я начальника Бориспільського управління Нац. поліції Кравчуку Т. з проханням здійснити перевірку місцевих суб’єктів господарювання на дотримання ними вимог Постанови КМУ№ 211 від 11 березня 2020р.

 

Відповідно до мого звернення дільничний с. Гора Шумко Ярослав Олегович разом з старшим дільничним Кінтером Сергієм Івановичем зробили об’їзд по всім установам, підприємствам та організація, які знаходяться на території нашого села з перевіркою на дотримання впроваджених карантинних заходів задля протидії короновірусу. Перевіряли на дотримання дезінфікуючих заходів та на забезпечення працівників засобами особистої безпеки.

 

Також було проінформовано, тих підприємців, які досі не виконали вимоги Постанови КМУ та Рішення Виконавчого комітету Гірської сільської ради про негайне закриття та відповідальність в разі не виконання.

 

Більшість місцевих підприємців, працівників та мешканців відносяться з розумінням до впроваджених карантинних заходів та виконують їх.

 

Шановін Горяни! Прошу вас бати до уваги лише перевірену інформацію про коронавірус із офіційних джерел та не поширювати фейкову інформацію.

 

Слідкувати за гігієною й ретельно по кілька разів мити руки з милом та антисептичними засобами, особливо після відвідування людних місць.

 

Найкращий спосіб уникнути зараження – це тимчасово обмежити себе в контактах та залишатись вдомавиходьте лише в разі крайньої необхідності.

 

Бережіть себе та будьте здорові."


 



 
Залишити коментар
  • kkkk
  • 19-07-2023, 12:07
  • : 12:07
    • Подобається
    • 0
L'orologi è un accessorio importante nella vita di tutti i giorni. Non sorprende orologi replica che la maggior parte delle persone cerchi orologi pratici ed eleganti. replica rolex Gli orologi replica sono l'opzione perfetta per queste persone. Gli orologi replica sono repliche esatte di orologi replica omega classici e sono realizzati con materiali di alta qualità. Sono anche replica panerai molto convenienti e offrono un'ampia varietà di stili.