Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК ПО вул. ШКІЛЬНА ПОСТРАЖДАВ ВІД ВАНДАЛІВ

 

 СПОРТИВНИЙ МАЙДАНЧИК ПО вул. ШКІЛЬНА ПОСТРАЖДАВ ВІД ВАНДАЛІВ

 

20 березня під час проведення дезінфікаційних заходів було помічено варварським чином вирваний замок з дверей одного з майданчиків по вул. Шкільна

 

Про це 20 березня на своїй сторінці Фейсбук повідомив сільський голова Роман Дмитрів:

 

«В той час, коли вся країна має згуртуватись та діяти спільно, щоб подолати невидимого ворога , в нашому селі є люди, які не лише ігнорують необхідні впроваджені заходи, але і вчиняють дії, спрямовані на псування майна.

16 березня мною було видано розпорядження про обмеження доступу до спортивних та дитячих майданчиків задля запобігання поширенню короновірусної інфекції. Сьогодні під час проведення дезінфікаційних заходів було помічено варварським чином вирваний замок з дверей одного з майданчиків по вул. Шкільна. Надзвичайно прикро усвідомлювати, що скоріше за все це зробив хтось з тієї спортивної молоді, для кого ці майданчики і будувались.

Якщо ми не навчимося берегти ті речі, якими користуємось та які створені задля нашого комфорту та розвитку, ми ніколи не будемо жити добре!»

 

Якщо хтось став свідком даних злочинних дій чи знає, хто це вчинив, просимо повідомити за тел: 067 853 81 64 – дільничний Шумко Ярослав Олегович.

 
Залишити коментар