Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

КАБІНЕТ ВІРУСОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ

КАБІНЕТ ВІРУСОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ 

 

З метою недопущення поширення короновірусної інфекції, оптимізації роботи з виявлення хворих на Covid – 19 та в рамках виконання рішень комісії ТЕБ та НС місцевого і обласного рівнів міською та районною владою було прийнято спільне рішення про забезпечення цілодобового режиму роботи кабінету вірусологічного контролю (КВК), створеного при КНП « Бориспільський міський центр медико-санітарної допомоги».

 

Мешканці міста Бориспіль та Бориспільського району, які відчувають у себе симптоми Covid – 19, які прибули з країн, де вже є епідемія короновірусу, мали контакти із особами, в яких виявлено короновірусну інфекцію, можуть звернутися в будь-який час до КВК та зробити безкоштовний тест на виявлення Covid – 19. Кабінет повністю ізольований від основного приміщення амбулаторії, має окремий вхід, власну систему вентиляції, кабінет лікаря, ізолятор та санітарну кімнату. Лікарі кабінету приймають лише пацієнтів з підозрою на Covid – 19 , що зводить до мінімуму їх присутність в загальному потоці відвідувачів амбулаторії. Чергові лікарі проводитимуть первинний огляд, а за потреби робитимуть тест на виявлення короновірусу. Наявність декларацій із сімейним лікарем у даній ситуації не обов’язкова.

 

Адреса кабінету вірусологічного контролю: м. Бориспіль, вул. Лютнева, 12, міська амбулаторія №1, вхід з правого боку від центрального входу.

 

З метою уникнення великого скупчення відвідувачів звертатись бажано за попереднім записом: 063 024 65 88 або 6 26 61.

 

При важких та невідкладних станах лікар приймає пацієнтів позачергово.

 

 

 

Залишити коментар
  • lalala
  • 11-07-2023, 10:29
  • : 10:29
    • Подобається
    • 0
L'orologi è un accessorio importante nella vita di tutti i giorni. Non sorprende orologi replica che la maggior parte delle persone cerchi orologi pratici ed eleganti. replica rolex Gli orologi replica sono l'opzione perfetta per queste persone. Gli orologi replica sono repliche esatte di orologi replica omega classici e sono realizzati con materiali di alta qualità. Sono anche replica panerai molto convenienti e offrono un'ampia varietà di stili.