Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Юнаки 2002 року народження мають приписатись до призовної дільниці

Гірська сільська рада повідомляє, що громадяни, які зареєстровані в селі Гора, а саме (юнаки 2002 року народження), відповідно до Закону України «Про загальний військовий обов’язок і військову службу» підлягають приписці до призовної дільниці.


Згідно зі ст. 14 вищезазначеного Закону, приписка громадян України чоловічої статі до призовних дільниць проводиться з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.


Для формування особової справи, в термін до 30.11.2018 року, Ви маєте подати до Гірської сільскої ради наступні документи:

1. Копія свідоцтва про народження;

2. Копія паспорта;

3. Копія ідентифікаційного коду;

4. Довідка про склад сім’ї (за довідкою з будинковою книгою та технічним паспортом звернутися  до діловода сільської ради);

5. Копію атестата, диплома, свідоцтва (з додатками) чи довідку про освіту;

6. Довідку з місця роботи або навчання із зазначенням: для працюючих – посади, фаху, для тих, хто навчається – курсу, класу;

7. Характеристика з навчального закладу або місця роботи;

8. Загальний аналіз крові, сечі, флюрограмма, ЕКГ;

9. Фото 3 x 4 см. (4 шт.);

10. Конверти (2 – з маркою по Україні, 4 – без марки).


Документи приймаються інспектором Військово-облікового бюро Гірської сільської ради щоденно в робочі дні з 08:30 до 16:30 за адресою: с. Гора, вул. Центральна, 5, приймальня (перший поверх).


Адміністрація

Гірської сільської ради

Залишити коментар