Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Вітаємо освітян із професійним святом

Учитель – це не професія, вчитель – це ціле життя, і воно віддане школі і учням.


Щорічно в першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти або День освітянина. В цей день відзначають роль і заслуги освітян у процесах надання якісної освіти на всіх рівнях, а також їхній неоціненний внесок у розвиток суспільства. В день вчителя рекомендуємо всім задуматись над тим, як змінив особисто ваше життя гарний учитель.


Гірська сільська рада вітає всіх наших освітян із цим святом. Бажаємо вам сили і міцного здоров'я, мудрості, молодості душі, креативності, величезної енергії, доброти і натхнення.


Довідково:

В Гірській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів на сьогодні навчається 472 учні. Знання їм передає 35 вчителів. Із них вісім – вчителі початкових класів, викладають базові предмети – 23 вчителя, вчителів методистів – 3, старших вчителів – 8. У свій час 16 педагогів закінчили Гірську школу. За період існування школи, базову загальну середню освіту отримали понад 3 500 учнів. Випускники навчального закладу працюють в різних галузях виробництва, обіймають різні посади. Вищу категорію мають 20 педагогів.


Дошкільний навчальний заклад «Берізка» на сьогодні відвідує 210 дітей. Педагогічний персонал складається з 19 працівників.

Залишити коментар