Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Гірська сільська рада організовує вивезення органічного сміття з 9 вересня 2019р.

ШАНОВНІ ГОРЯНИ!

Гірська сільська рада організовує вивезення органічного сміття!

Звертаємося до всіх жителів громади не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою – навести порядок на подвір’ях та прилеглих до земельної ділянки територіях (від паркану до проїжджої частини вулиці прибрати дрова та будівельні матеріали, скосити бур’яни).

Для того, щоб всі ми не потерпали від диму, Гірська сільська рада організовує вивіз органічного сміття з   9 вересня 2019р.

Спершу вивозитимуть з вулиць, що розташовані ліворуч від вул. Центральна в напрямку аеропорту. Після виконання робіт в цій частині села, буде розпочато вивіз з вулиць, що розташовані праворуч від вул. Центральна в напрямку лісу.

НАГОЛОШУЄМО, що вивозиться тільки ОРГАНІЧНЕ СМІТТЯ!!!

Забиратимуть ТІЛЬКИ органічне сміття складене в купи. Органічне сміття в поліетиленових пакетах забирати не будуть!

Не кидайте в купи з бадиллям побутове та будівельне сміття!

ПРОХАННЯ не складати сміття в безпосередній близькості до парканів задля уникнення їх пошкодження технікою!

ПРОХАННЯ організовувати біля одного домоволодіння одну купу з бадиллям та листям задля пришвидшення вивозу та при можливості допомагати працівникам, які здійснюватимуть вивезення сміття!

Водночас нагадуємо: спалювання городини, побутових та інших відходів, захаращення прилеглих до земельної ділянки територій (від паркану до проїжджої частини вулиці) є прямим порушенням норм чинного законодавства, за порушення яких відповідно до ст. 152 КУпАП накладається штраф на громадян у розмірі від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів громадян (340-1360 грн) та на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).

Висловлюємо подяку всім мешканцям села, котрі перестали спалювати органічне та побутове сміття!

Збережемо довкілля та чисте повітря разом!

З повагою
Гірська сільська рада

Залишити коментар