Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Повідомлення про оприлюднення проекту

Повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації на території с. Гора Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області.

Повідомлення

 про оприлюднення проекту містобудівної документації (внесення змін до Генерального плану та плану зонування села Гора) на території с. Гора Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області, звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділ «Охорона навколишнього природного середовища») та про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості 

 

       На виконання ст.ст.19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555, Рішення Гірської сільської ради від 27 лютого 2019 року № 1262-68-VII, Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» Гірська  сільська рада проводить громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення змін до Генерального плану та плану зонування села Гора Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області та звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділ «Охорона навколишнього природного середовища»)  (надалі – проект містобудівної документації).

     Проекти містобудівної документації с. Гора Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області розроблені з метою визначення проектних рішень по організації та забезпечення максимально сприятливих умов проживання громади, сталого розвитку населеного пункту, вирішення екологічних та транспортних проблем та інш.

    Основні техніко-економічні показники проектів містобудівної документації: існуюча площа населеного пункту становить 932,92 га. З урахуванням розширення населеного пункту, площа його становитиме орієнтовно 2671 га. Існуюча кількість населення – 4428  жителі. Кількість дворів – 1619. 

    Проектними рішеннями Генерального плану передбачається включення в межу населеного пункту територій зовнішнього транспорту, сільськогосподарського призначення, лісових насаджень тощо. Незабудовані території пропонується освоювати з урахуванням планувальних обмежень, наявних тенденцій розвитку та потреб населеного пункту.

Основну частину житлових територій пропонується розвивати в південному напрямку.  В їх складі передбачається розташування територій громадського призначення, зелених насаджень загального користування. 

З урахуванням існуючих та перспективних потреб населеного пункту в робочих місцях пропонується розвиток виробничої зони на територіях, що розташовані між сельбищною зоною та територіями зовнішнього транспорту (МА «Бориспіль»).

Для забезпечення життєдіяльності населеного пункту передбачається централізоване водопостачання, госппобутове та дощове каналізування, газо- та електропостачання з   розосередженим розташуванням інженерних мереж та споруд.

В складі Плану зонування території передбачено зонування населеного пункту з урахуванням проведених змін в Генеральному плані. Також передбачено встановлення регламентів забудови для визначених зон.

     Заплановано проведення громадських слухань, по матеріалах проектів містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділ «Охорона навколишнього природного середовища»),  із наступним порядком:

- орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Гірська сільська рада Бориспільського району Київської області;

-  передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення починається  11.11.2019 р. і завершується 26.12.2019 р.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

     Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту внесення змін до Генерального плану, плану зонування с.Гора з врахуванням земель території Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області та комплексом топографо-геодизичних вишукувань та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділ «Охорона навколишнього природного середовища»). Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

    Заплановано прилюдну презентацію матеріалів проектів містобудівної документації за участі замовника та розробника у приміщенні залу засідань Гірської сільської ради 24.12.2019р. о 10-00 годині за адресою: с. Гора   вул.  Центральна, 5.

-г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

     Ознайомитись із проектом внесення змін до Генерального плану, плану зонування с.Гора з врахуванням земель території Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області та Звітом про стратегічну екологічну оцінку (розділ «Охорона навколишнього природного середовища») можна в Гірській сільській раді Бориспільського району Київської області за адресою: 08324, Київська обл., Бориспільський р-н, с. Гора, вул. Центральна, 5 в робочі дні з 08:00 до 17:00.

Проект документу державного планування та звіт про стратегічну екологічну оцінку також розміщено на сайті

http://www.gora-rada.info/

-ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Гірська сільська рада Бориспільського району Київської області.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 08324, Київська область, Бориспільський район, с. Гора, вул.  Центральна, 5, в робочі дні з 08:00 до 17:00 та на електрону адресу: silrada_gora@ukr.net

Зауваження і пропозиції приймаються з 11.11.2019.

Розгляд пропозицій завершується  26.12.2019 року.

Відповідальна особа – секретар сільської ради Шершень Людмила Феодосіївна.

- д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Гірська сільська рада Бориспільського району Київської області (08324, Київська обл., Бориспільський р-н, с. Гора, вул. Центральна, 5).

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Проведення транскордонних консультацій не потребує.

     Замовником містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділ «Охорона навколишнього природного середовища») є Гірська сільська рада, розробником – ТОВ «Девелопмент АІ».

     Склад та зміст містобудівної документації відповідає та не суперечить вимогам законодавства України, включаючи ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій» та інші нормативні акти.   

     Ознайомитись з проектами  містобудівної документації  можна в приміщенні  сільської ради за адресою: Київська область, Бориспільський район, с. Гора, вул.  Центральна, 5 в робочі дні з 08:00 до 17:00 та на сайті сільської ради http://www.gora-rada.info/ 

     Пропозиції до містобудівної документації приймаються в письмовому та електронному вигляді з 11.11.2019 року на вищевказані адреси.  Розгляд пропозиції завершується 26.12.2019 року. Відповідальна особа – секретар сільської ради Шершень Людмила Феодосіївна       

    Заплановано прилюдну презентацію матеріалів проектів містобудівної документації за участі замовника та розробника у приміщенні залу засідань Гірської сільської ради 24.12.2019р. о 10-00 годині за адресою: с. Гора вул.  Центральна, 5.


Завантажити файл: zvit_seo_gora.pdf [531,77 Kb] (завантажень: 108)
Переглянути онлайн файл: zvit_seo_gora.pdf

Завантажити файл: eskiz_zoning_a2.pdf [9,98 Mb] (завантажень: 145)
Переглянути онлайн файл: eskiz_zoning_a2.pdf

Завантажити файл: eskiz_a2_.pdf [10 Mb] (завантажень: 107)
Переглянути онлайн файл: eskiz_a2_.pdf
 

Завантажити файл: tom_1_gora____.pdf [15,99 Mb] (завантажень: 23)
Переглянути онлайн файл: tom_1_gora____.pdf

Завантажити файл: zap_zoning_.pdf [2,2 Mb] (завантажень: 19)
Переглянути онлайн файл: zap_zoning_.pdf


Пропозиції від жителів мікрорайону "Зелений маєток"
Завантажити файл: propozicyi-zeleniy-mayetok.pdf [371,25 Kb] (завантажень: 11)
Переглянути онлайн файл: propozicyi-zeleniy-mayetok.pdf


Пропозиції від Якимчука О.М.
Завантажити файл: fw_-zavauzhennya-ta-propozicyi-do-proyektu-mstobudvnoyi-dokumentacyi.zip [5,77 Mb] (завантажень: 11)


оновлені ескізи
Завантажити файл: eskiz_3_1_-model.pdf [23,03 Mb] (завантажень: 20)
Переглянути онлайн файл: eskiz_3_1_-model.pdf

Завантажити файл: zoning_3_1_-model.pdf [20,99 Mb] (завантажень: 20)
Переглянути онлайн файл: zoning_3_1_-model.pdf


Залишити коментар
Вимагаю надати підтвердження виконання пп. 1 та пп. 4 п.7 ст.17 Закону про регулювання містобудівної діяльності, а саме:1) наявність внесеної виконавчим органом пропозиції змін до бюджету2) наявність затвердженого виконавчим органом "Порядку внесення пропозицій"3) наявність повідомлення в ЗМІ "Про початок розроблення генерального плану", що мало бути в двотижневий строк після прийняття відповідного рішення (не розгляду, а саме початок розроблення), тобто десь в березні 2019 (вимагаю надати фото, скрін тощо)