Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Гірська жіноча спортивна команда виборола дві срібні нагороди

28 лютого поточного року в селі Щасливе Бориспільського району пройшов Чемпіонат Бориспільського району з баскетболу серед збірних команд дівчат закладів загальної середньої освіти. Село Гора представляла збірна команда учениць Гірської ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер Вадим Ярмак).


За результатами змагань команда з села Гора зайняла ІІ місце, перемігши команду з села Мирне (ІІІ місце), але поступилась у додатковому часі – з рахунком 7:5 – команді з села Ревне (І місце).


Ще одну перемогу жіноча команда села Гора здобула на Чемпіонаті Бориспільського району з волейболу серед жіночих команд другої ліги сезону 2018-2019 років, фінал якого провели 10 березня 2019 року в селі Вороньків Бориспільського району.


Починаючи з жовтня 2018 року  і до березня 2019-го гірська жіноча команда взяла участь у кількох турнірах, за результатами яких визначали переможців та переможених. У підсумку наша команда посіла ІІ місце. Бронзові нагороди отримала команда з села Головурів. Перше місце – команда з села Сеньківка.


Варто сказати, що жіноча спортивна команда представляє село Гора як у волейболі, так і в баскетболі. Основний склад – учениці 8, 10 та 11 класів. Капітан команди: Яна Лесик.
 


Гірська сільська рада

Залишити коментар