Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Про автобус і відповідальних за транспорт

Доброго дня, односельці!

Повторно коментувати чергову незрозумілу ситуацію мене змусив  пост в одній із груп щодо автобуса, який нібито не виділили для волейбольної команди с.Гора. тому їй довелось їхати на змагання на власному транспорті. Хто не знає що цьому передувало, той і буде писати подібні тексти, як цей:


Шановна Громадо!

02.09.18 збірна села Гора з волейболу у складі: Ярмака Вадима, Узварика Романа, Цуркана Олега, Сапіцького Олександра, Превозника Олександра, Макарченка Олександра, Жидкова Дмитра, Цуркана Максима, Тищенко Богдана; змагалася за вихід з групи на районні змагання з нагоди дня фізкультурника які відбудуться 08.09.18. Наша команда зайняла друге місце у групі з п’яти команд, та нажаль, у складній, боротьбі не пробилась на основний турнір, оскільки з групи виходить одна команда. Але перед грою стався прикрий інцидент: сільська рада якій було залишено заявку щодо необхідності транспорту, його не надала, відповідні посадові особи на дзвінки не відповідали. Тому наші спортсмени поїхали туди на свої автомобілях, щоб захистити честь села! (до слова їхати потрібно було у село Мирне яке знаходиться на відстані 30-ти кілометрів від Гори в один бік) Ми у збиток собі поїхали відстоювати честь небайдужого їм села!!!


Тепер по суті. 30.08.18 р. Вадим Ярмак приніс листа, в якому просив виділити автобус, щоб відвезти команду. Я йому пояснила, що автобус КП «Горянин», яким ми можемо без перешкод користуватись, стоїть на ремонті. Тому й запропонувала йому знайти того, хто погодиться завезти команду. Як тільки буде відомо, ми зможемо все оформити так, щоб законно оплатити цю послугу. Але Вадим чомусь мене не почув. Час було втрачено. Як результат, команді довелось їхати своїм транспортом.

Далі цікавіше. 08.09.18 р. відбудеться Спартакіада Бориспільського району. Вадим знову приніс заявку на транспорт. Коли я вдруге пояснила ситуацію, він ображено розвернувся і пішов.

Отже, знову наступимо на ті самі граблі?!! Транспорту нема, винна сільська рада, а хто дійсно відповідає за транспорт чомусь залишився збоку.

Залишити коментар