Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Управління капітального будівництва вважає за можливе почати виконання заходів для реалізації капітального ремонту ЗДО «Берізка»

8 квітня поточного року до Гірської сільської ради надійшов лист, підписаний першим заступником голови Бориспільської районної державної адміністрації Р.М.Садовським щодо результатів роботи робочої групи з вивчення питання щодо капітального ремонту Гірського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Берізка» Гірської сільської ради Київської області». Лист-відповідь адресована заступнику голови депутатської групи «Єдність» Гірської сільської ради Карасевичу О.В.


В ньому, зокрема, зазначено, що «…у відповідь на Ваше звернення від 17.01.2019 №23 повідомляємо, що розпорядженням Бориспільської районної державної адміністрації від 04.02.2019 №39 була створена робоча група … та затверджено склад відповідної робочої групи, яка здійснювала системний аналіз проведення робіт з капітального ремонту зазначеного закладу освіти».


Гірська сільська рада

 

Додаток: лист-висновок управління капітального будівництва та архітектури Бориспільської районної державної адміністрації

Завантажити файл: borispl-rda-dodatok.pdf [49,59 Kb] (завантажень: 15)
Переглянути онлайн файл: borispl-rda-dodatok.pdf
 
Залишити коментар