Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Київська ОДА готова розглянути співфінансування капітального ремонту дитячого садочку в селі Гора

У кінці грудня 2018 року депутати Гірської сільської ради проголосували за те, щоб затвердити кошторисну документацію по капітальному ремонту ДНЗ «Берізка». Відповідно до проекту, загальна кошторисна вартість склала 18 563 011 гривень.


Розуміючи, що сума значна і бюджет сільської ради самотужки не впораються з капітальним ремонтом садочка, головою Гірської сільської ради Романом Дмитрівим на ім’я голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука був направлений лист. У ньому він звернувся з проханням щодо включення проекту «Капітальний ремонт ДНЗ «Берізка» по вул. Тургенєва, 5 в с.Гора Бориспільського району Київської області» до обласного бюджету Київської області на співфінансування в 2019 році.


05.02.2019 року на адресу Гірської сільської ради надійшла відповідь із Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської облдержадміністрації. В ньому зокрема зазначено, що «…Департамент підтримує питання щодо капітального ремонту ДНЗ «Берізка» по вул. Тургенєва, 5 в с.Гора Бориспільського району Київської області та в межах доведеного фінансового ресурсу буде розглянута можливість включення даного об’єкту до обласних та/або цільових програм на 2019 рік, що фінансуватимуться за рахунок коштів обласного бюджету та співфінансування з місцевих бюджетів».


21 лютого 2019 року відбудеться чергове пленарне засідання Гірської сільської ради. Одне з питань сесії стосуватиметься можливості капітального ремонту садочка за умови співфінансування. Для цього потрібно, щоб депутати заклали необхідну суму в бюджет.

Залишити коментар