Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Прибирання прибудинкових територій – справа кожного

Звертаємося до всіх жителів громади села Гора, керівників підприємств, установ, організацій, громадських об’єднань, що діють на території Гірської сільської ради, не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою та навести порядок на подвір’ях, прилеглих до земельної ділянки територіях (від паркану до проїжджої частини вулиці), а саме: прибрати сміття, дрова та будівельні матеріали!


Також прохання провести знищення бур’янів та скосити траву біля домоволодінь та на земельних ділянках. це дуже важливо, адже на території Гірської сільської ради, поширення такого карантинного організму, як амброзія полинолиста, набуває загрозливого стану!


Нагадаємо, щодо керівників підприємств, установ та мешканців села, які нехтують питанням забезпечення благоустрою будуть застосовані, передбачені чинним законодавством України, заходи адміністративного впливу.


Інформуємо, згідно зі статтею 152 Кодексу про адміністративні правопорушення України: «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).


Турбота про чистоту та благоустрій території села – справа кожного!


Впорядковані вулиці, узбіччя, сквери позитивно впливають на здоров’я та настрій людей, віддзеркалюють моральне обличчя села і кожного його жителя.


З повагою

Гірська сільська рада

Залишити коментар