Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Про чистоту довкілля повинна дбати не лише держава, але й кожна людина!

Турбота про чистоту та благоустрій території села – справа кожного мешканця! Адже впорядковані вулиці, узбіччя, сквери позитивно впливають на здоров’я та настрій мешканців, віддзеркалюють моральне обличчя села і кожного його жителя.

Звертаємося до всіх жителів громади, керівників підприємств, установ, організацій, громадських об’єднань не стояти осторонь проблем чистоти та благоустрою – навести порядок на подвір’ях, прилеглих до земельної ділянки територіях (від паркану до проїжджої частини вулиці), а саме: прибрати сміття, дрова та будівельні матеріали, провести знищення бур’янів та косіння трави.


Нагадаємо, що до керівників підприємств, установ та мешканців села, які нехтують питанням забезпечення благоустрою застосовуватимуться передбачені чинним законодавством України заходи адміністративного впливу. Інформуємо про адміністративну відповідальність, згідно з статтею 152 Кодексу про адміністративні правопорушення України: "Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).


Зробимо наше село чистим, культурним та привабливим!

Необхідно пам’ятати, що про чистоту довкілля повинна дбати не лише держава, але й кожна людина!

Залишити коментар