Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Пошкодив тротуар і поїхав із місця

Сьогодні зранку, 27 травня 2019 року, на парковці біля Меморіального комплексу загиблим воїнам ВВВ у селі Гора Бориспільського району Київської області, стояло два вантажні автомобілі. Як пізніше з’ясувалось, в одному сталась поломка і водій її ремонтував. Оскільки, дане місце призначене для інших цілей, водія попросили викликати евакуатор, щоб той доставив його на спеціалізовану станцію технічного обслуговування.


За якийсь час евакуатор прибув та забрав поломану автівку. Втім, даний транспорт встиг наробити шкоди. Під час руху був пошкоджений тротуар на перехресті вулиць Центральна та Пушкіна.


Пошкодження виявили пізніше, вже після того, як транспортні засоби поїхали, не надавши значення скоєному. Відповідно, Гірська сільська рада звернулась із заявою до поліції щодо пошкодження майна громади.


Звертаємося до жителів села Гора, якщо ви були свідком і бачили згадані автомобілі, момент пошкодження тротуару, запам’ятали номерні знаки, повідомте про це в поліцію за номером 102 або дільничному інспектору по селу Гора за телефоном (067) 853-81-64, або в Гірську сільську раду.

Залишити коментар