Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

ЗДО «Берізка»: ВИПУСК – 2019

29 та 30 травня 2019 року в закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Берізка» пройшли урочистості з нагоди випуску дітей старших груп. До урочистостей діти, вихователі та батьки готувались ретельно. Повивчали вірші, пісні, танці і все продемонстрували присутнім.


Цього року 55 випускників. Кожному випускнику був вручений диплом про закінчення. Також усім діткам були вручені подарунки, які стануть їм у нагоді в першому класі: альбоми для малювання, кольорові олівці, пензлики, річки тощо. Від імені Гірської сільської ради їх вручав Роман Дмитрів, голова Гірської сільської ради.


Також сільський голова звернувся до малечі з напутніми словами і далі здобувати знання, розвиватись та ставати людьми з великої букви. А батькам та вихователям Роман Дмитрів подякував за їхню працю та сили, які вони спільно вкладали в діточок.


Фотозвіт із випускного та з акції «Посади дерево» ТУТ


Одне з нововведень, яке започаткували в ЗДО «Берізка» цього року, в парку Ошитківський провели акцію «Посади дерево». Саме з такою ініціативою звернулась до сільського голови жителька села Гора Альона Скіченко, дитина якої теж є випускницею. Роман Миколайович пропозицію підтримав і допоміг в її реалізації. Тому після урочистих заходів і діти, і батьки, і вихователі спільно висадили перші 7 дерев. Як зазначив сільський голова, за підтримки директорки закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Берізка» Ніни Коваль такі акції проводитимуться щорічно в день випуску дітей.


Крім того, голова Гірської сільської ради Роман Дмитрів поділився, що має бажання розробити детальний план засадження парку Ошитківський. Щорічно садитимуть дерева, кущі, будуть зроблені доріжки для прогулянок, встановлять лавочки, проведуть світло. На його переконання, парк стане не тільки місцем для відпочинку, але й окрасою нашого села.


Гірська сільська рада

Залишити коментар