Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

ДНЗ "Берізка" провела випуски двох старших груп

25 та 29 травня поточного року в ДНЗ «Берізка» провів випускні для дітей двох старших груп: «Бджілка» та «Яблунька». Бондар Людмила Костянтинівна та Спасенко Юлія Миколаївна – вихователі «Бджілки» відпускали в доросле життя 28 своїх вихованців. Вуйк Оксана Миколаївна та Мальована Раїса Вікторівна – 29-ть. Діти ще рахуються в садочку, але вже з першого вересня йтимуть до школи – до першого класу.


На обидва випуски завітав сільський голова  Роман Дмитрів, який привітав дітей та батьків, а також від імені депутатів, за побажанням батьків, вручив глобуси дітям «Бджілки» та  канцелярські набори вихованцям «Яблуньки». Завідувач садочка Ніна Коваль. висловила щирі слова вдячності  за нелегку працю усім працівникам закладу, не менш зворушливо подякували працівникам дитячого садочка батьки вихованців.

 

8 червня відбудеться засідання ради, де будуть присутніми представники сільської ради, депутатського корпусу, батьківського комітету, педагоги щоб затвердити списки дітей, які з 1 вересня вперше підуть до садочка. Точна кількість дітей невідома, але може бути 60 і більше дітей.

 

Нагадаємо, ДНЗ «Берізка» була побудована в 1985 році силами будівельників радгоспу «Бортничі». У садочку були оснащені і працювали 6 дошкільних груп та один перший клас. Ключі від «Берізки» урочисто вручав заступник директора ДПЗ «Бортничі» П.В. Глоба тодішній завідуючій Н.І. Українець. А 1 вересня того ж 1985 року більше 120 дітей віком від 2 до 7 років стали першими вихованцями садочка.

 

На сьогоднішній день дванадцятий рік поспіль завідуючою дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясел-садка) «Берізка» є Ніна Миколаївна Коваль. У закладі визначена українська мова навчання і виховання дітей. Навчальний рік починається 1 вересня і закінчується 31 травня наступного року. Із 1 червня до 31 серпня (оздоровчий період) у закладі проводиться оздоровлення дітей. Встановлене 3-разове харчування. Наразі в садочку перебуває 212 дітей.



Як пройшли випускні, в нашому короткому фотозвіті у фейсбуці

Залишити коментар
  • admin
  • 13-06-2018, 11:52
  • : 11:52
  • Користувач offline
    • Подобається
    • 2
Молодці, гарне свято