Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Перевірили, проінспектували та презентували новий автомобіль

Сьогодні, 9 серпня 2018 року, в селі Гора провели перевірку комбінованої дорожньої машини (КДМ), яку придбали для потреб громади. Першим КДМ-ку перевіряв у роботі механік автоколони КП «Горянин» Володимир Сасько: як працює насос, як він подає воду, як працює щітка. Потім за кермо сів голова Гірської сільської ради Роман Дмитрів, який, разом із директором КП «Горянин» Вячеславом Жилою проїхали селом на новій автівці.


– Машина чудова, – ділиться Роман Дмитрів. – Переконаний, що тепер благоустрій нашого села стане набагато кращим. Дякую всім, хто доклав зусиль до того, щоб ми змогли – не зважаючи ні на кого – виділити кошти і придбати таку необхідну машину. Принаймні, пожежний автомобіль більше не буде поливати зелені насадження, а виконуватиме свої прямі функції: виїжджатиме перш за все на пожежі.


Щодо самої машини, вона багатофункціональна. Взимку зможе чистити дороги від снігу, а також посипати їх піщано-соляною сумішшю. Влітку поливатиме зелені насадження, митиме дороги та тротуари.


Як було сказано, машину придбали для потреб села Гора. Однак, за словами Вячеслава Жили, в разі необхідності КДМ-ку готові давати на виконання робіт до сусідніх сіл.


– Повноцінно машина почне працювати вже з наступного тижня, – зазначив В.Жила.


Залишити коментар