Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Чергове засідання сесії Гірської сільської ради зірванo

Чергове засідання сесії Гірської сільської ради зірвано

Вкотре не вистачило терпіння та толерантності у присутніх та депутатів дійти згоди, почути один одного та прийняти потрібні рішення. Причиною даного непорозуміння стало незадовення частини
присутніх розробленими  змінами  до Генерального плану.
Незрозумілою сьогодні була поведінка депутата Карасевича, який під час  засідання знеструмив сесійну залу та робочі кабінети ради, а також висловив звинувачення в адресу депутата Чівільдєєвої щодо того, що вона зареєструвалась, але не голосувала. Це обурило інших депутатів, так як сам Карасевич робив так неодноразово. В результаті того, що в сесійній раді був безлад, голова двічі оголошував перерву. Після другої перерви вже не було кворуму.
Дату наступного засідання буде повідомлено на сайті сільської ради.
Залишити коментар
Вышеизложенная информация не соответствует действительности. Обсуждался вопрос не самого генплана, его в сельсовете до сих пор физически не существует. Обсуждался принцип обсуждения и внесения изменений в генплан. И предлагалось депутатом Карасевичем А. провести общественные слушания ЗАКОННЫМ СПОСОБОМ! Это не входило в планы председателя собрания. Именно им и была сорвана эта сессия.
Подтверждением этого является результаты голосования, голосовало всего 38% от всех депутатов. Такие важные вопросы - как рассмотрение изменений в генплан - должны голосовать минимум 75% от всех депутатов. В противном случае - это СХЕМЫ И МАНИПУЛЯЦИИ! Видимо так и голосовался предидущий генплан 2014 года, позволивший уничтожить третью часть нашего леса!
Депутатам нужно иметь в виду, что они представляют интересы ГРОМАДЫ и голосовать они ОБЯЗАНЫ  все, полным составом и с учётом мнения ГРОМАДЫ, а не своих собственных меркантильных интересов.