Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Люди вийшли прибрати на території, де буде встановлений дитячий майданчик

У суботу 20 жовтня 2018 року на вулиці Зоряна (округ №2, депутат Валентин Ніколаєнко) пройшов суботник. Як повідомив депутат, прибирали на ділянці, де буде встановлений дитячий майданчик.


Зі слів Валентина Васильовича, ідея провести суботник виникла на початку жовтня. Переговорив із депутатом Олександром Ковалевським (9 округ), поспілкувався з представником виконавчого комітету Олегом Давидком – вони підтримали і пообіцяли долучитись. Як результат, в суботу прийшло більше тридцяти людей: люди, що проживають на другому та дев’ятому округах, безпосередньо організатори суботника, працівники КП «Горянин».


– Вигрібали листя, суху траву, гілки, зрізали старі, аварійні дерева, визбирували сміття, яке понаносили несвідомі горяни, – розповідає Валентин Ніколаєнко. – Голова сільської ради Роман Миколайович Дмитрів пообіцяв, що найближчим часом завезуть пісок і зроблять висипку. Поставимо тут дитячу гірку, що зараз стоїть біля сільської ради. Скоро докуплять гойдалки та інші дитячі конструкції, які також поставимо. І буде на вулиці Зоряній чудове місце для відпочинку батьків із дітьми.


– Хочу подякувати всім, – додав Валентин Васильович, – хто долучився до суботника. Всі молодці, хто прийшов, а не сидів удома склавши руки. Особливо було приємно бачити як допомагали діти, яких привели з собою батьки. Хоч і маленькі, а натхнення попрацювати на суботнику було як і в дорослих. Також хочу подякувати голові Гірської сільської ради Роману Дмитріву, директору КП «Горянин» В’ячеславу Жилі. Особлива подяка трактористам Володі Калузі та Володі Забродньому, які працюють у КП «Горянин» – вони дійсно попрацювали на славу.


Варто сказати, що дитячий майданчик по вулиці Зоряна, 18 в селі Гора планують встановити цього року.







 
Залишити коментар