Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

У ДНЗ "Берізка" дали тепло

Під час аварійно відключення світла, яке сталось у Горі 17 жовтня, ремонту та відновлення електроенергії, сталась ще одна аварія. Виявилось, що перепадів напруги не витримав кабель котельні, яка опалює ДНЗ «Берізка». Внаслідок садочок кілька днів не опалювався.


За словами Ніни Миколаївни Коваль, директорки ДНЗ «Берізка», як тільки котельня перестала працювати, вона того ж дня повідомила про це голову Гірської сільської ради Романа Дмитріва. Той швидко відреагував і приїхав зі спеціалістом, який і визначив, що кабель пошкоджений. Пояснив, що пошкодження серйозне, своїми силами відремонтувати він не зможе.


– Порадившись із Романом Миколайовичем, – розповідає Н.Коваль, – ми дійшли спільної згоди, щоб треба звернутись до начальника управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА Миколи Каськів. Пояснили йому ситуацію, він відгукнувся і допоміг.


Завдяки спільній роботі вдалось домовитись із Бориспільським РП ПрАТ «Київобленерго», працівники якого проклали нову лінію, а також встановили нові лічильники (адже котельню вводили в експлуатацію в 2005 році, а за цей час все технічно застаріло і в будь який момент знову могло вийти з ладу). Під вечір 25.10.18 року котельня запрацювала в нормальному режимі, виробляючи та подаючи тепло в ДНЗ «Берізка».

Залишити коментар