Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

У Горі буде діяти інспектор із благоустрою

25 травня 2018 року на сайті Гірської сільської ради було розміщено оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста-інспектора з благоустрою. Заявки подали дві особи. 5 та 6 липня поточного року відбувся конкурсний відбір претендентів. Вони здавали письмові екзамени на знання законів у сфері благоустрою, пройшли співбесіду, відповідали на запитання. За результатами конкурсу перемогла Олеся Карпенко, яка набрала найбільшу кількість балів. Із 1 серпня 2018 року вона офіційно починає працювати.

Відповідно до посадових інструкцій на інспектора з благоустрою будуть покладені наступні обов’язки: контроль за дотриманням вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Типових правил благоустрою територій; контроль чистоти та порядку в с.Гора; протидія стихійній торгівлі, підтримання громадського порядку та перевірка територій, об’єктів села й додержання фізичними та юридичними особами законодавства у сфері благоустрою; складання актів, приписів та адміністративних протоколів про адмінпорушення; направлення повідомлень особам, які порушують вимоги законодавства у сфері благоустрою; припинення незаконного розміщення реклами; інформування громади про здійснення заходів із благоустрою; готувати матеріали для підготовки позовів до суду на порушників благоустрою.

Довідково: Карпенко Олеся Даниїлівна громадянка України. Народилась 3 липня 1982 року в селі Трудове, Кілійського району, Одеської області. Освіта повна вища
У 1999-2000 роках навчалась у ПТУ №40, де здобула спеціальність бухгалтер с/х виробництва.

У 2007 році закінчила Національний педагогічний університет ім. М.П.Драгоманова за спеціальністю «Політологія» та здобула кваліфікацію політолога, викладача політології, вчителя соціально-гуманітарних дисциплін.

2012 року навчалась у Центрі післядипломної освіти ДВНЗ «Київський національний університет ім. В.Гетьмана», після закінчення якого отримала диплом спеціаліста з «Економіки підприємства».

В селі Гора проживає з 2014 року. Заміжня, виховує двох синів. Є головою комісії/робочої групи з напрацювання заходів щодо боротьби з карантинними рослинами, питань озеленення та інвентаризації зелених насаджень.

Залишити коментар