Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Бориспільська прокуратура просить повідомляти про шахрайські дії в телефонних додатках

Бориспільська місцева прокуратура Київської області звертається до громадян із проханням повідомляти правоохоронні органи про отримання телефонних дзвінків та повідомлень, в тому числі отриманих у месенджерах Viber, WhatsApp, Telegram та iнших, нібито від імені керівництва та оперативних працівників місцевої прокуратури з вимогою або проханням до фізичних ociб та cyб’єктів підприємницької діяльності про надання чи позику коштів.


Taкi вимоги від імені посадових осіб органів прокуратури впродовж 2018 року не вперше у шахрайський спосіб пред’являють особи, які знаходяться на тимчасово непідконтрольній Україні територій Донецької чи Луганської областей, а також громадяни, які перебувають у місцях позбавлення волі, з метою власної наживи.


Керівництво місцевої прокуратури застерігає: у жодному paзi не надсилати i не передавати кошти шахраям та обов’язково звертатися з заявами про відомі факти таких дій у правоохоронні органи.


Hapaзi місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено за фактом шахрайства та розпочато досудове розслідування.


С. ДЯЧЕНКО

Заступник керівника Бориспільської місцевої прокуратури, юрист 1 класу 

Залишити коментар