Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Привітання з Днем захисника України

Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів Пресвята Богородиця вважається покровителькою славного війська козацького та всього українського народу.
Це свято духовно об’єднує наш народ, живить його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людський рід, за мир і добро на землі.
Ще з тих часів живе історія про те як Пресвята Богородиця боронила наш народ, наше козацьке військо, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом. Саме тому Покрова і відзначається ще й як день Українського козацтва.
2014 року в українському суспільстві внаслідок реакції на збройну агресію Росії підсилилися тенденції декомунізації — відмови від радянських символів і свят. Президент України Петро Порошенко встановив щорічно 14 жовтня відзначати — День захисника України. Та скасував святкування День захисника Вітчизни 23 лютого знаного за радянських часів, як «День Радянської армії і Військово-морського флоту.
Вітаємо всіх захисників своєї вітчизни зі святом.Бажаємо міцного козацького здоров'я, миру, злагоди на нашій землі, наснаги у відродженні кращих національних традицій, плідної праці на благо народу, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди!
Нехай Пресвята Богородиця й надалі зберігає Україну під своїм Покровом!
Залишити коментар