Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Дякуємо всім вам, горяни!

Щодня по всьому світу люди вимовляють «дякую» мільйони разів. Дякують за допомогу, захист, прихисток, їжу, воду, ліки… Всього не перелічиш. Таке просте слово, а скільки всього в собі несе.


Тому знайшлись люди, які вирішили вшанувати «дякую». За ініціативи ЮНЕСКО і ООН був затверджений Всесвітній день «дякую». У положенні про свято зазначалось, що цей день нагадуватиме людям про цінність гарних манер, поваги, щирої вдячності.


У багатьох країнах Міжнародний день «дякую» святкують із великим розмахом: проводять ярмарки, благодійні акції, конкурси і безліч інших розважальних заходів, на яких збирають кошти для нужденних. У цей день люди говорять один одному теплі слова і обмінюються листівками, висловлюючи свою ввічливість і подяку.


Вітаємо всіх жителів села Гора з Міжнародним днем «дякую». Від душі бажаємо частіше дякувати тим, хто своїми словами або вчинками робить ваше життя легшим, спокійнішим, гармонійнішим. Нехай коло ваших друзів і добрих знайомих буде як можна ширше, нехай оточуючі щедро діляться з вами своєю добротою, теплом і турботою. Дякуємо всім вам!


Роман Дмитрів

голова Гірської сільської ради

працівники Гірської сільської ради

депутати Гірської сільської ради

виконавчий комітет Гірської сільської ради

Залишити коментар