Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Запрошення на виставку

 

Шановні горяни!

Запрошуємо вас  відвідати виставку робіт надзвичайно талановитої дівчини -   Скринської Меланії.

Меланії 16 років. Вона народилась та проживає  в нашому селі. Навчається в 11 класі Гірської ЗОШ та мріє викладати в своїй рідній школі англійську мову.


Виставка проходить в приміщенні Гірської сільської ради на другому поверсі.

« Я, Скринська Меланія,  дівчинка, якій 16 років, яка живе, навчається, захоплюється мистецтвом в мальовничому селі Гора. 

Малювати полюбляла ще з дитинства (та і в сім’ї батьки  займалися і полюбляли малювати та і не тільки малювати: різблення по дереву(дідусь), виготовлення моделів кораблів(тато), а мама полюбляла в школі малювати стінгазети, короче, сім’я майстрів на всі руки) тому батьки віддали мене в Будинок творчості. (Та і коли була малою, була (як на мене)  занадто скромною і тихою дитиною. Для мене було краще посидіти помалювати аніж піти погуляти з друзями (я признаю, була трішки асоціальною).Пам’ятаю свої перші малюнки , свій перший урок малювання, як в мене потекли фарби тому, що я додала в них багато води. Але ж все приходило поступово і з досвідом. Малювати шедеври я почала не одразу, для цього потрібно було багато зусиль. 

Я малювала днями і ночами…  Що ж не зробиш заради справи, яку так любиш. 

Багато людей мене запитували, чи буду я пов’язувати своє життя з мистецтвом (та і де хто був обурений моєю відповіддю) 

Ні, ні в якому разі не збираюсь. 

Я малюю тому, що мені це подобається; тому, що я працюю, малюючи під замовлення, в задоволення (мене іноді нудить від слів, що потрібно для того, щоб отримати перемогу в банальній олімпіаді з малювання, вчити якихось художників. Як на мене це абсурдно, коли дитина не може зайняти призове місце тому, що вона не написала дурні тести в той же час, коли вона нереально красиво малює). 

Але я не хочу пов’язувати з цим все життя.

Я обожнюю подорожувати, вивчати щось нове, читати психологічні книги, а тим більше вивчати різні мови. 

Як сказав Тарас Шевченко «Чим більше мов ти знаєш, тим більше ти людина».

На даний момент вже протягом 10 років вивчаю англійську та протягом 3 років французьку і напевно я на цьому не зупинюсь тому, що життя – це навчання і кожного дня ми чогось навчаємось. 

Також я дуже люблю дітей, але водночас можу бути і суворою(зрозуміють діти, яким я проводила майстер-класи з малювання та заняття з карате) 

Тому планую бути вчителем іноземних мов в школі, в якій я зараз навчаюсь. 

З приводу малювання, скажу так:

Все можна поєднувати і залишити його як хоббі не питання.»

Меланія Скринська

Залишити коментар