Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Невідомі особи втретє пошкодили огорожу навколо дитячого майданчика!

У 2017 році Гірською сільською радою було прийнято важливе рішення, про встановлення паркану навколо дитячого та спортивного майданчиків по вулиці М. Грушевського. Паркан унеможливив вихід дітей на проїжджу частину. Крім того, огорожа захищала від проникнення на дитячий майданчик безпритульних тварин.


Невідомі особи вже втретє пошкодили огорожу навколо дитячого майданчика! Таке ставлення до майданчиків та його огородження просто оборює, адже благоустрій проведено для комфортного відпочинку маленьких відвідувачів та спортсменів.


Просимо кожного дотримуватися елементарних правил: донести обгортки від їжі до урни, не залишати після себе купи лушпиння на тротуарі біля лавок, не палити і розпивати алкоголь на майданчиках. Це тільки здається, що нічого не станеться, якщо кинути маленький папірець на землю, але саме таке сміття створює купу бруду.


Не ламайте паркан, який забезпечує безпечне перебування дітей на майданчиках.


Є така «Теорія розбитих вікон»: якщо люди бачать, що інші особи порушують правила і їм це сходить з рук, то вони вважають, що можуть діяти так само. Тобто, якщо на вашому подвір’ї хтось насмітив, і цього сміття ніхто невдовзі не прибрав, то швидко знайдуться ті, хто також не донесе непотріб до смітника.


Неправий той, хто думає, що прибирати це не його обов’язок, а швидше двірника чи прибиральниці. Кожна вихована людина повинна слідити за собою та за своїми вчинками.


Чистота – це не тільки запорука здоров’я та краси. Це ще прояв моральності людини.


Якщо ви помітили осіб, які пошкоджують приладдя на майданчиках чи паркан навколо них просимо терміново повідомити про це поліцію за телефоном 102, а якщо побачите пошкодження – зателефонуйте до Гірської сільської ради за телефоном (04595) 3-65-22.


Зробимо наше село чистим та комфортним разом!

Залишити коментар