Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Щодо питання про перевезення дітей до навчальних закладів

З листопада 2016 року, по травень 2018 року, підвіз дітей здійснював шкільний автобус, який з вересня 2018 року не може їх здійснювати  по технічним причинам.


Питання про відновлення перевезення дітей до ДНЗ «Берізка» та Гірської ЗОШ Гірська сільська рада почала вирішувати з серпня 2018 року.


На балансі КП «Горянин» наявний автобус в задовільному стані, який був готовий здійснювати перевезення дітей до навчальних закладів ще наприкінці 2017 року, але бажаючих зайняти вакантну посаду водія так і не знайшлось. Проект рішення про закупівлю нового автобуса радою ухвалено не було, тому, що витрати на закупівлю нового автобуса склали б приблизно 2 мільйони гривень, а по причині того, що водія немає – це призвело до простою нового автобуса, на закупівлю якого було витратили б чималі кошти. 


Саме тому, 23.08.2018 року, Гірською сільською радою було оголошено конкурс на перевезення організованих груп дітей автобусами для ДНЗ та ЗОШ. Кінцевим терміном подачі заяв до участі в конкурсі було 14 вересня. Такі перевізники Бориспільського району, як ПрАТ "АТАСС - Бориспіль", ТОВ "Автосервіс", ПП "Автосервіс", ФОП Насонов С.М., ФОП Солдатенко Н.О. відмовились прийняти участь в конкурсі.

Загалом, станом на 14.09.2018 року до сільської ради була подано 1 пропозицію.


В жовтні Гірською сільською радою було прийняте рішення № 1190–63–VІІ від 29.10.2018 року за поданням голів батьківських комітетів школи та садочка про виділення Управлінню гуманітарного розвитку Бориспільської районної державної адміністрації субвенцію на перевезення дітей на листопад – грудень 2018 року в сумі 66 000 грн.


В листопаді на черговій сесії Бориспільської районної ради було прийняте рішення про прийняття даної субвенції від сільради.


Наразі перевізників, які бажають здійснювати перевезення наших дітей немає. Будемо вдячні за надання контактів перевізника (звертатись до сільської ради).


В КП «Горянин», є в наявності посада водія, за довідками просимо звертатись до адміністрації комунального підприємства.


В разі, коли комунальне підприємство знайде водія, який розпочне перевезення дітей, і кількість посадкових місць в автобусі виявиться недостатньою, буде розглядатись питання про закупівлю нового автобуса.

Залишити коментар