Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Гірська сільська рада закликає відповідально ставитись до довкілля

Із наближенням весни вкотре нагадує про себе проблема благоустрою нашого населеного пункту. Зійшов сніг і з’явилась величезна кількість сміття біля зупинкових комплексів «Чубинське» та «Гора», обабіч доріг, перехресть, на дитячих майданчиках, в лісі тощо.


Нагадуємо, комунальним підприємством «Горянин» облаштовано майданчики та встановлені контейнери для сортованого сміття та несортованих побутових відходів, а саме по вул. Бориспільській (біля зупинки «Гора»), по вул. Л.Толстого, Центральна 20 та по вулиці Науки. Встановлені контейнери дають змогу швидко утилізувати побутові відходи.


Прохання підтримати ініціативу Гірської сільської ради щодо сортування сміття та долучитись!


Комунальне підприємство, особливо влітку, перевантажені роботою. Воно робить усе, щоб вчасно вивозити сміття, якого влітку стає в рази більше. Давайте теж будемо свідомими та поважати працю працівників комунального підприємства, місце, де живемо та працюємо, гостей, які до нас приїжджають і, врешті решт, самих себе.


В 2018 році з бюджету села було витрачено на прибирання стихійних сміттєзвалищ 182 600 грн. Ці кошти можна було витратити на покращення інфраструктури нашого села, а саме: зробити ремонт доріг, облаштувати тротуарні доріжки, провести благоустрій рекреаційних зон та висадження зелених насаджень тощо. Замість цього ми витрачаємо кошти на прибирання стихійних сміттєзвалищ!


Сільська рада просить горян бути відповідальними та укласти угоди на вивезення твердих побутових відходів. Адже купи сміття не роблять честі як селу загалом, так і його мешканцям зокрема.


Також переконливо звертаємось до всіх селян із проханням привести до ладу територію біля своїх будинків. Адже багато хто тримає біля обійсть будматеріали та будівельне сміття, дрова, залишає поламаний транспорт, що заборонено Правилами благоустрою території села Гора.


Закликаємо Вас не засмічувати рідне село!

Чисто не там, де прибирають, а там де не смітять!

Зробимо наше село чистим та комфортним разом!



 
Залишити коментар
Хорошо написано, по чуть-чуть по чуть-чуть у людей начнет совесть просыпаться.