Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Привітання з Всесвітнім днем пошти

Всесвітній день пошти


9 жовтня 1874 року 22 країни підписали Бернський договір, заснувавши Генеральний поштовий союз. З того часу в світі відзначають Міжнародний день пошти. А ще точніше — поштового працівника.

Сьогодні у складі організації вже 189 країн, і називається вона тепер Всесвітнім поштовим союзом. Всесвітній день пошти включений до переліку Міжнародних днів Організації Об’єднаних націй з метою сприяти популяризації і розвитку поштового обслуговування в світі, підвищення рівня обізнаності про щоденну роль пошти для людей та країни вцілому.

 

Шановні працівники поштового зв'язку!

Від щиро вітаємо вас із професійним святом – Всесвітнім днем пошти! Ваша професія - не з легких, але так потрібна людям. Щодня, незважаючи на погоду, листоноші вчасно приносять кореспонденцію адресатам, долаючи по декілька кілометрів за день. Сьогодні для багатьох людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, адже разом із листами та газетами приносять в кожен дім надію на краще. 

Дякуємо Вам за сумлінну працю і відданість професії! Щиро бажаємо міцного здоров'я, душевної рівноваги, тепла рідних і близьких, довгих років життя, родинного затишку та достатку.

З повагою

Колектив Гірської сільської ради
Залишити коментар