Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

На вулиці Мічуріна тимчасово обмежено рух автотранспорту

27 серпня 2018 року на вулиці Мічуріна розпочались роботи з капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини вулиці Мічуріна (на ділянці від вулиці Центральна до вулиці Шевченка). Роботи виконує ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Еліт Строй», яка взяла участь у тендері через систему «Прозоро» і стала переможцем. Вартість робіт складає 1 114 998.70 грн в т.ч. ПДВ. Гарантійний термін якості закінчених робіт становить: 3 (три) роки.


Відповідно до дефектного акту, виконавець має перекласти горловини зливоприймачів, зняти пошкоджене асфальтобетонне покриття, покласти асфальт, укріпити узбіччя гравійною (щебеневою) сумішшю.


На сьогодні розпочали роботи з розширення дороги, щоб по ширині було рівно 7 метрів. Крім того, чистять узбіччя по обидва боки дороги на 40-50 сантиметрів, щоб зробити підсипку гравійною (щебеневою) сумішшю.


Відповідно на час капітального ремонту, рух вулицею Мічуріна буде тимчасово обмежений. Просимо водіїв зважати на це і планувати свій рух завчасно. Щоб виїхати на вулицю Центральну від лісгоспу, можна повернути на вулицю Шевченка, а далі через Пушкіна або Калинову (див.схему об’їзду). Щоб виїхати до лісгоспу, треба повернути на Калинову, Пушкіна чи Покровську (останньою в разі, якщо проїхали Мічуріна).


За словами керівника ТОВ «ІБК «Еліт Строй» Арена Мкртічяна, якщо дозволять погодні умови, вони можуть закінчити капітальний ремонт до кінця цього тижня. При цьому, відповідно до графіку виконання робіт, кінцева дата виконання: 30 вересня 2018 року.


Залишити коментар