Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Розпочали виконувати ямковий ремонт із Мічуріна

Сьогодні 19 червня 2018 року в селі Гора розпочався ямковий ремонт дороги по вулиці Мічуріна: від ДП «Бориспільський лісгосп» у напрямку вулиці Центральна, не доїжджаючи десь метрів 200 (на цьому відрізку – до перехрестя – заплановано зробити капітальний ремонт). Роботи виконує ТОВ «Інноваційний дорожній ремонт».
Як пояснили представники товариства, вони використовують новітні технології, що дає можливість якісніше виконувати роботи. Технологічно це виглядає наступним чином: краї ями в асфальті розігрівають за допомогою інфрачервоної грілки до температури +350℃; асфальт стає рихлим (ніби щойно з заводу); до нього додають привезений асфальт (смолу не додають); розкатують.

Технологія дозволяє не тільки асфальтувати ями, але й не залишає швів у місці з’єднання. Ще одна перевага використовуваної технології, там можуть їздити автомобілі через 15-20 хвилин після асфальтування без шкоди для покриття. Крім того, ТОВ «Інноваційний дорожній ремонт» дає гарантію на три роки, і це прописано в договорі, що в тому місці яма наступного року не з’явиться. Якщо таке випадково станеться, вони зобов’язуються за власні кошти все відремонтувати.

Попередньо можна сказати, що вказану ділянку дороги вони відремонтують впродовж 5 днів. Звісно, якщо на заваді не стануть погодні умови.

Зазначимо, що відповідно до договорів із Гірською сільською радою по поточному ямковому ремонту, ТОВ «Інноваційний дорожній ремонт», крім вулиці Мічуріна, має виконати роботи ще на таких вулицях: Франка, Чубинського, Жовтнева, Щаслива, Покровська, Шевченка, Шкільна, Л.Українки, Науки, Польова, 8 березня, Пушкіна, Лісова, Квітнева, Калинова, Зоряна.
Залишити коментар