Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Боротьба за владу продовжується

30.01.2020р. зранку до сільської ради надійшло депутатське звернення від О.Карасевича про надання для ознайомлення проектно-кошторисної документації на будівництво пожежного посту.
Об 11 годині депутат прийшов вдруге з вимогою отримати відповідь на своє звернення.
Дане звернення було зареєстроване, але не передане голові для ознайомлення на момент візиту депутата. Згідно Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» термін розгляду депутатського звернення становить 10 днів.
Голова пояснив О.Карасевичу, що дане звернення він ще не бачив, ця відповідь не влаштувала депутата. Після розмови з сільським головою, депутат зайшов в кабінет до юристів сільської ради, розмову він почав з образ в їхню адресу.
Також було викликано представників поліції, які прийняли заяви від обох сторін та пояснення працівників.
В результаті, було зірвано роботу сільської ради, зокрема, не відбулося засідання робочої групи по внесенню змін до генерального плану, яка була запланована на 12 годину.
Залишити коментар
  • OleksandrDidok
  • 30-01-2020, 14:03
  • : 14:03
    • Подобається
    • 0
Перепрошую. В даному замовному тексті є заява про якесь оголошення на робочу групу. Надайте посилання на відповідне оголошення-повідомлення на сайті. Дякую
OleksandrDidok, Повідомлення було розіслано лише членам робочої групи. Оскільки, на засіданні планувалось розглянути організаційні питання діяльності самої групи, а не розгляд поданих пропозицій по суті наповнення Генерального плану. Робоча група мала визначитись з порядком розгляду пропозицій громадськості, запланувати свою діяльність, визначити дату та місце наступного засідання, про яке дати оголошення та запросити всіх бажаючих та заявників.
Гірська сільська рада прошу пояснити, зто на вашому сайті пише неправдиву інформацію? Поліцію викликали свідки нападу Дмитріва на депутата Карасевича.