Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

До кінця року в селі Гора встановлять зупинки громадського транспорту

Сьогодні, 10 жовтня 2018 року, розпочались роботи з будівництва зупинок громадського транспорту по вулиці Центральна в селі Гора, Бориспільського району, Київської області. Таких до кінця року мають встановити шість, відповідно до робочого проекту. Всі роботи здійснює ТОВ «Інжбудтранс», оскільки саме ця компанію стала переможцем за результатами переговорної процедури. Відповідно до договору, термін виконання робіт – до 31.12.2018 року.


За словами представника ТОВ «Інжбудтранс», вони планують до кінця жовтня встановити «під ключ» чотири зупинки: дві біля повороту на ЖК «Кантрі хаус», дві в проміжку між вулицями Лесі Українки та Гоголя. Дві, що залишаться (біля школи) мають здати в листопаді.


Нагадаємо, рішення про встановлення зупинок прийнято депутатами Гірської сільської ради на 57 сесії. Було розроблене технічне завдання та оголошено тендер через систему державних закупівель «Прозоро». 9 і 27 липня поточного року провели два тендери, які не відбулись, оскільки не надійшло жодної пропозиції. Наступний крок – переговорна процедура, на яку були запрошені представники ТОВ «Інжбудтранс». У результаті переговорів були досягнуті домовленості щодо будівництва зупинок, але дешевше, ніж було заявлено в «Прозоро», більш як на сто тисяч гривень.






 
Залишити коментар