Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Закликаємо не виносити габаритне сміття до майданчиків, де встановлені контейнери для сортованих відходів

Комунальним підприємством “Горянин” облаштовано майданчики та встановлено контейнери для сортованого сміття та несортованих побутових відходів, а саме по вул. Бориспільській (біля зупинки «Гора»), Толстого, Центральна 20 та по вулиці Науки.


Ці контейнери дають змогу швидко утилізувати сортовані побутові відходи (папір, скло, пластик). В найближчому майбутньому планується облаштувати  в нашому селі щонайменше  ще 5.


Комунальне підприємство робить все, щоб вчасно вивозити сміття, якого влітку стає у багато разів більше. Наразі існує велика проблема – мешканці зносять своє габаритне сміття до урн для дрібного сміття та до майданчиків для сортованого сміття, але це робити ЗАБОРОНЕНО, вивезення габаритних відходів у населення здійснюється на платній основі.


Відповідно Гірською сільською радою було прийняте рішення про виділення коштів на закупівлю камер – пасток, вони будуть встановлені в місцях створення стихійних сміттєзвалищ та біля майданчиків для сортованого сміття і урн для дрібного сміття для відслідковування осіб, які скидають біля них габаритні відходи.


Такі особи будуть притягнуті до адміністративної відповідальності згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн).»

Дякуємо всім хто підтримав ініціативу Гірської сільської ради щодо сортування сміття та просимо долучитись!


Тож закликаємо Вас не засмічувати рідне село!

Чисто не там, де прибирають, а там де не смітять!

Зробимо наше село чистим та комфортним разом!

Залишити коментар