Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Сільська рада проти «Лотерей»

Вісімнадцятого травня поточного року на ім’я голови Гірської сільської ради Романа Дмитріва надійшло звернення депутатів із проханням докласти максимум зусиль, щоб гральних закладів, що прикриваються вивіскою «Лотерея» в селі Гора не було.

Нагадаємо, 11 травня 2018 року в центрі села (вул. Центральна), в будівлі, що перебуває у власності Бориспільського районного споживчого товариства (керівник Струков К.А.), відкрився заклад із вивіскою «Лотерея».

Оскільки Гірська сільська рада, як і громадськість, стурбована появою такого закладу, бо розуміє всі негативні наслідки пов’язані з цим, 14 травня були підготовлені та відправлені листи на ім’я Струкова К.А., начальника Бориспільського відділення Бориспільської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області Фесун Л.М., начальника Бориспільського відділу поліції ГУНП у Київській області Шляховського О.А.

У листі до Струкова К.А. зазначалось, щоб Гірській сільській раді надали інформацію про орендаря, підстави та умови оренди даного приміщення. Також пропонувалось припинити договір оренди, і що сільська рада готова винести на розгляд сесії питання про оренду чи викуп будівлі під об’єкти соціальної інфраструктури Гірської сільської ради.

У листі до Фесун Л.М.: звернення здійснити перевірку закладу, а саме належне оформлення підприємницької діяльності та чи легалізована праця найманих працівників даного закладу.

У листі до Шляховського О.А.: вжити заходів щодо недопущення незаконного грального бізнесу в селі Гора. Також у листі зазначалось, що поява закладу такого роду може призвести до збільшення кримінальних та адміністративних правопорушень у селі. У разі необхідності, сільська рада готова всебічно сприяти.

Як повідомлялось, листи були відіслані 14.05.18 р. Після того як надійдуть відповіді, громадськість буде проінформована.

Із текстом листів можна ознайомитись за посиланням: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1700684080052059&id=888896737897468
Залишити коментар