Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Чому в сільській раді немає журналу авторського нагляду зупинок

5 листопада поточного року вчергове відзначились два депутати: Карасевич та Кульчицький. Забувши про елементарну людську ввічливість, вони увірвались до бухгалтерії Гірської сільської ради та почали в ультимативній формі вимагати від головного бухгалтера надати їм журнал авторського нагляду по «Будівництву зупинок громадського транспорту по вул. Центральна в с. Гора».


Їх попросили, щоб вони збавили тон, перестали хамити, щоб не поводились агресивно, але депутати ніби нікого не чули, бо продовжували поводитись невиховано. В кінці-кінців вони пішли, але неприємний осад від їхнього візиту залишився.


Зі свого боку Гірська сільська рада хотіла б надати пояснення щодо журналу авторського нагляду. Оскільки, роботи по об’єкту (Будівництво зупинок громадського транспорту по вул. Центральна в с. Гора) ще тривають, журнал із результатами авторського нагляду будуть передані на зберігання Замовнику (Гірській сільській раді) після їх оформлення. Тобто, на даний момент журнал ще не переданий в сільську раду на зберігання.

Залишити коментар
Не забувайте посилання на законодавство з даного приводу залишати