Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Громаду Гори обікрали

Про зупинки громадського транспорту, що зараз встановлюють по вулиці Центральній, не чув мабуть хіба що лінивий. Цю тему обсмоктували вздовж і в поперек – і позитивно, і негативно. Сьогодні справу про зупинки доповнилась іще одним неприємним фактом.


Як стало відомо, в середу 7 листопада, близько восьмої години ранку, представник компанії, що встановлює зупинки виявив крадіжку тротуарної плитки на зупинці, що біля ресторану Грін Вілла. Він відразу ж повідомив про це в поліцію та поінформував замовника.


Попередньо відомо, що крадіжка сталась пізньої ночі. Невідомі приїхали на автотранспорті та викрали близько 15 м2 плитки. Навіть із під стійок повиковирювали! Щоб приховати злочину, невідомі позамітали сліди своїх ніг на грунті. Орієнтовна сума збитків – 6-7 тисяч гривень (включаючи вартість плитки та робіт).


Як зазначили слідчі Бориспільського відділу поліції, даний злочин підпадає під статтю 185, частина 1 Карного кодексу України, якою передбачено штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.


 

В свою чергу звертаємось до громади: якщо ви були свідком вчинення даного злочину або можете знати тих, хто причетний до крадіжки, повідомте про це в поліцію на номер гарячої лінії 102.

Залишити коментар