Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Люк – небезпека, яку не очікуєш

Серйозну загрозу життю та здоров’ю людини становлять незакриті й напівзакриті каналізаційні та водопровідні колодязі. Ступивши на чавунну кришку такого колодязя, можна отримати травми не тільки під час падіння, а й від удару кришкою по голові. Адже нещільно закрита кришка каналізаційного люка також може стати причиною травмування.


6 лютого поточного року спеціалістом-інспектором із благоустрою Гірської сільської ради Олесею Карпенко був виявлений недіючий каналізаційний колодязь по вулиці Пушкіна, накритий шматком жерсті та бетонної плити, які від часу почали розпадатись на шматки.

Про небезпечне місце було повідомлено заступника директора КП «Горянин» Олександра Ганжу. Провалля було терміново накрито бетонною плитою працівниками комунального підприємства.


У свою чергу закликаємо жителів села Гора, якщо ви помітили відкриті, напівзакриті колодязі або без люків куди випадково може впасти людина і травмуватись, прохання повідомляти про це в Гірську сільську раду за телефоном 3-65-22 або в КП «Горянин» за телефоном 3-49-83.


Зробимо наше село безпечним та комфортним разом!

Залишити коментар