Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

«telega» та «ШиШ» мають зникнути

Як стало відомо, минулого тижня біля Гірської ЗОШ І-ІІІ ступенів був виявлений напис із посиланням на telegramканал, через який розповсюджуються наркотики. Його одразу ж стерли працівники школи, втім сама поява напису – в тому числі біля навчального закладу – викликає занепокоєння.


Зважаючи на те, що подібна «реклама» несе загрозу для життя та здоров’я наших дітей, Гірська сільська рада підготувала та направила листи-звернення до компетентних осіб: директору Гірської ЗОШ І-ІІІ ступенів Андрію Гутовському, начальнику Бориспільського відділу поліції ГУНП в Київській області Олексапндру Шляховському, голові Бориспільської районної державної адміністрації Олександру Туренку. В листах зазначено, що треба провести профілактичні дії: провести лекції серед учнів школи та серед населення, а також порадитись щодо запобігання розповсюдження наркотичних засобів.


У свою чергу закликаємо жителів села Гора звертати увагу на подібні написи і зробити все, щоб їх прибирати. Також звертайте увагу на осіб, які роблять подібні написи та повідомляйте про них у поліцію. Не зайвим буде поговорити зі своїми дітьми про шкоду вживання наркотиків.


Для прикладу, активістами міста Бориспіль на початку лютого були виявлені та зафарбовані написи в Борисполі та кількох села Бориспільського району.


Залишити коментар