Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

У Горі на центральній дорозі проводять аварійний ямковий ремонт

Сьогодні, 19 лютого 2019 року, на головній дорозі в селі Гора Бориспільського району (вул. Центральна) проводились ремонтні роботи покриття. Як пояснили представники ТОВ «ДС Пром Груп», вони проводять аварійний ямковий ремонт, відповідно до рознарядки. Передбачається, що сьогодні вони закриють найбільш аварійні ями на обох смугах центральної дороги. А в березні-травні, коли дозволятиме погода, проведуть якісніший ремонт, відповідно до технологій.


Нагадаємо, про стан головної дороги, що проходить через село Гора, неодноразово повідомлялось і в Київську ОДА (оскільки дорога загального значення і облдержадміністрація є її балансоутримувачем), і в Бориспільську РДА. Варто сказати, впродовж 2018 року головою Гірської сільської ради було надіслано п’ять листів-звернень щодо необхідності ремонту центральної дороги в селі Гора.


Також на ім’я голови Київської облдержадміністрації Олександра Терещенка був направлений лист щодо проведення капітального ремонту центральної дороги в селі Гора Бориспільського району у 2019 році та передбачити водовідведення дощових і талих вод.

Залишити коментар