Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Запрошуємо громадських активістів села Гора стати громадським інспектором

Законом України «Про благоустрій населених пунктів» передбачено, що в сфері благоустрою існує державний, самоврядний та громадський контроль. Гірська сільська рада запрошує людей із намірами зробити наше село гарним та затишним. Для цього є можливість стати громадським інспектором.


Як стати громадським інспектором

Громадськими інспекторами можуть бути громадяни України, які досягли 18 років та пройшли співбесіду в виконавчому комітеті Гірської сільської ради.

Громадянин, який бажає бути громадським інспектором, має подати до виконавчого комітету Гірської сільської ради письмову заяву довільної форми.

Громадські інспектори виконують роботу на громадських засадах, без звільнення від основної роботи.


Хто такий громадський інспектор із благоустрою

Громадський інспектор – це місток громадського діалогу між сільською владою та мешканцями села а в питаннях дотримання правил благоустрою.


Повноваження громадських інспекторів із благоустрою

Громадські інспектори будуть брати участь у проведенні спільно з спеціалістом – інспектором Гірської сільської ради рейдів та перевірок додержання підприємствами, установами, організаціями та громадянами законодавства у сфері благоустрою населеного пункту.

Інспектори мають досить широкі повноваження. Навіть, складати протоколи про адміністративні порушення.

В обов’язки громадських інспекторів також буде входити перевірка закріпленої за ними території, дотримання на ній правил благоустрою, проводити з порушниками роз’яснювальну роботу.

Стати громадським інспектором з благоустрою може кожен, хто любить своє село.

Прохання до мешканців нашого села, які бажають стати громадськими інспекторами з благоустрою звертатись у робочі дні з 8 до 17 години до Гірської сільської ради або по телефону (04595) 3-65-22.

Мета залучення до контролю в сфері благоустрою села проста – зробити село чистішим, а громаду відповідальною. Громадські активісти, яким не байдужий стан нашого села, можуть внести свій вклад, контролюючи та роз’яснюючи мешканцям правила благоустрою.


Зробимо разом наше село чистим та комфортним!

Гірська сільська рада

Залишити коментар