Наші контакти

(04595) 3-65-22

Пн - Чт: 8:00 - 17:00
П’ятниця: 8:00 - 15:45

Сторінки у соцмережах

silrada_gora@ukr.net

 

Розпочався місячник благоустрою в нашому селі!

 

Розпочався місячник благоустрою в нашому селі!

              З 1 вересня і до 01 жовтня поточного року в селі Гора триватиме місячник санітарної очистки та благоустрою. 

            Закликаємо горян активно долучатися та не залишатися осторонь від прибирання нашого села. Традиційно кожної осені оголошується місячник благоустрою для покращення санітарного стану населеного пункту.

Особливу увагу звертаємо мешканців – під час прибирання своїх садиб не спалювати гілля, суху рослинність та листя. Адже це шкодить нашому здоров’ю. За спалення передбачено штраф для фізичних осіб від 340 до 1360 грн. 

Будьмо відповідальними та піклуймося про довкілля!

           У мешканців є декілька варіантів вирішення проблеми із «зеленими відходами», які утворюються в результаті ОСІННЬОГО прибирання та обрізки дерев. Перший, власники приватних домоволодінь можуть компостувати листя та відходи з городів у компостних ямах, на власних земельних ділянках. Другий, З 9 ВЕРЕСНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНИЙ ЗАБІР ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДІВ В СЕЛІ – достатньо скласти органіку в акуратну купу біля домоволодіння.

Але виключно від фізичних осіб – власників приватних будинків, за умови, що воно буде посортоване, а не змішане з іншими відходами.

           Закликаємо керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, фізичних осіб-підприємців, кожного мешканця, усіх, кому не байдуже наше село, навести лад на територіях підприємств та організацій, прибрати ділянки біля магазинів і кафе. 

Мешканцям – подбати про чистоту на прибудинкових територіях, на територіях приватних садиб.

Разом зробимо наше село чистим, привабливим і комфортним для проживання та відпочинку!

Адже чисте село — це показник культури мешканців, які проживають у ньому!

 

Залишити коментар